A nyakörv feszességének helyes beállításaA kutyanyakörv szíja állítható, melyre a vevőegység szerelhető. Igy pontosan beállítható az a feszesség, ami szükséges.
A vevőnyakörvet mindig helyezzük a hagyományos kutyanyakörv fölé.
A helyes feszességet állítsuk be úgy, hogy amikor felemeljük a kutya állát a hüvelyk ujjunk férjen be a pólusok alá.
Ha nem tudjuk körbe forgatni a kutya nyakán a vevőnyakörvet,akkor az azt jelenti, hogy túl szoros. Ez nem jó, mert kisebezheti a kutya bőrét.
Ha túl laza a nyakörv, akkor nem érzi az impulzust, ha az elkerülendő zónába megy.
Nagyon fontos, hogy ellenőrizzük a kutya nyakát nap mint nap, az irritáció elkerülése miatt.


LUPINE ÖRÖK GARANCIÁS NYAKÖRVEK DOGWATCH VEVŐEGYSÉGHEZ

Megérkeztek a Lupine nyakörvek, melyek a Dogwatch vevőegységre szerelhetőek. A Lupine nyakörvekre, pórázakra, hámokra ÖRÖK GARANCIÁT vállalunk a gyártó támogatásával. A garancia vonatkozik a csat törésre, a szíj szakadásra és kutyarágára is. Nem csak rejtett kerítésrendszerhez való nyakörveket talál webáruházunkban, hanem hagyományos, nyakörveket pórázokat, hámokat, kiképzéshez használatos eszközöket és kiegészítőket. Természetesen minden Lupine termékre vonatkozik a garancia. A szövet szálai, amiből a nyakörvek készülnek, egyedileg festett szálak, így nem szakad le róla a csodálatos minta, nem foszlik le, nem fakul és egy gépi mosás után is úgy néz ki a termék akár az új. A nyakörveket és pórázokat élénk színek és minták jellemzik, a választék folyamatosan bővül, alkalmazkodva a legújabb trendekhez, évszakokhoz. A Lupine egyszínű nyakörvek a Dogwatch vevőrendszerhez Bruttó 5.000 Ft-ba, míg a mintás termékek Bruttó 6.000 Ft-ba kerülnek. A kutyakerítés rendszerhez jelenleg az alábbi mintákból és színekből válogathat:
Dogwatch kek nyakorv Kék nyakörv
Dogwatch Zold nyakorv Zöld nyakörv
Rejtett kerites piros nyakorv Piros nyakörv
Fekete nyakörv kutyakerítéshez Fekete nyakörv
Narancssárga nyakörv Narancssárga nyakörv
Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét az Ebőrző rejtett kerítésrendszerre!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch termékek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2018 Eb-őrző Kft.


Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470