IB-100 Beltéri, vezeték nélküli kutyakerités

Az IB-100 beltéri kutyakerítés vezeték nélkül működik. Nincsenek vezetékek, amik a zónát határolják be és nincs szükség hálózati vezetékre sem, hisz a készülék akkumulátorról üzemeltethető. Időnként, hetente 3 óra alatt fel lehet tölteni az akkumulátorokat. Nagyon kedvelt készülék, hisz bárhova elrejthető, kitehető a stílusos formája, kialakítása nem kelt feltűnést. Könnyedén, vezetékek telepítése nélkül elhelyezhető ajtófa mellé, konyhapultra, konyhaasztalra, nagyobb bejáratokba, szobák egyes részeinek lezárására, bárhova, ahova nem engedné kedvencét. A készülék szerelhető és az akkumulátor cserélhető. A Maximum hatótávolsága 2,4 m átmérőben.

Az IB-100 vezeték nélküli kutyakerítés telepítése egyszerű, bárhova helyezhető.
A vevőegység azonos a kültéri rendszerek vevőjével, így bent és kint egyaránt alkalmazható.
IB-200 Beltéri kutyakerités

A beltéri kutyakerités lehetővé teszi, hogy kedvencét távol tartsa otthona egyes helyeitől: konyha, hálószoba vagy akár csak egy-egy bútordarabtól. Az IB-200 Beltéri kutyakerítés használható vezetékkel vagy vezeték nélkül is. Nem lesz szüksége kedvence állandó szólítgatására. Egyedül hagyva sem lép a tiltott helyekre. Módjában áll, hogy akár több helységtől, helytől is eltíltsa kutyáját.

Kutyája könnyen megtanulja a tiltott zónát.

Az IB-200 telepítése egyszerű, bárhova helyezhető.
A vevőegység azonos a kültéri rendszerek vevőjével, így bent és kint egyaránt alkalmazható.
Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét az Ebőrző rejtett kerítésrendszerre!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch termékek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2019 Eb-őrző Kft.


Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470