Bemutatkozás

2005-ben létrejött vállalkozásunk kimondottan rejtett kerítésrendszerek kereskedelmével, kiépítésével és szolgáltatással foglalkozik. Az ebtartás szemléletének megváltoztatása a hagyományos láncon és kennelben tartással szemben egy humánusabb megoldásnak elterjesztése fontos része kultúránknak. Az évek során számos kutyatartó számára nyújtottunk már megoldást rendszereink kiépítésével, kedvencük megfékezésére, akik a rendszer működésével mind-mind meg vannak elégedve.
Olyan megoldást kínálunk, mely lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos kerítés vagy akár annak felújítása.
Ellentétben az olyan internetes oldalakkal, akik csak kiküldik a vevőkhöz a termékeiket, az Ebőrző Kft. és partnerei vállalják a rendszer szakszerű telepítését. Velünk tudja, hogy mit vásárol. Mindenben segítjük és támogatjuk vásárlóinkat. Lehet az tanítási módszer, a rendszer későbbi bővítése, alkatrészpótlás, elemcsere stb.

Láthatatlan kutyakerítés

Számos problémát okoz tulajdonosának és szomszédjainak egy kóborló eb. Sokszor a hagyományos kerítések sem jelentenek akadályt kedvenceink kiváncsiságának. Ezen túlmenően tudjuk milyen veszélyeket jelent egy szabadon lévő kutya a veteményesre vagy a virágágyásra. Számos eb pontosan emiatt fizet szabadságával és éli le az életét kennelbe.

Miért lehet szüksége Dogwatch rejtettkerítésre?

 • A rendszerek állandó felügyeletet tartanak és óvják a kutyákat a nem kívánt magatartástól.
 • Megakadályozza a kutya szökését.
  Megoldást nyújt a rendszer: ha egyáltalán nincs kerítés vagy ha kutyája a kerítés alatt ássa ki magát, vagy átugrik azon.
 • Probléma sok helyen a nyíló kapubejáró. Ennek védelmére is szolgál a rendszer.
 • Egy másik probléma a kert védelme a kutyáktól. A kert egyes részeinek elkerítése, akár külön-külön vagy egyszerre is megoldható. Lehet az sziklakert, medence, filagória, főzőhely, sövénysor (pl.tuja), homokozó, terasz, bármi ahova nem engedné be kutyáját.

Kutya + Kert = Ebőrző rejtett kerítésrendszer

Az Ebőrző rendszerek előnyei

 • Kiváló és egyszerű megoldást kínál az Ebőrző rejtett kerítésrendszer.
 • Olcsóbb a hagyományos kerítésnél.
 • A vezeték érintése nem okoz kellemetlenséget, mint a villanypásztor. A vezetéken ártalmatlan rádióhullámok vannak.
 • A láthatatlan kutyakerítés egyik eleme a vezeték, ami antennaként szolgál. Mivel a rendszer egy láthatatlan kerítés, így nem osztja fel udvarát, a szem elől rejtve marad és így kertje esztétikai értékéből sem veszít.
 • Alkalmazható bárhol, akár olyan esetekben is, ahol kerítés nem alkalmazott.
 • Nem zavarja a kerti munkákat.

A Dogwatch Inc. kizárólag láthatatlan kutyakerites rendszereket gyártó és forgalmazó cég. Egyik őse ezen cégeknek.

1990-től alkalmazza hatékony technológiáját és tökéletesíti azt évről-évre, elérve ezzel, azt, hogy azóta a Dogwatch láthatatlan kutyakerités rendszerrel több, mint 500.000 eb élvezi szabadságát világszerte.

A vásárlók visszajelzése és több évi felmérések is azt mutatják, hogy a vásárlók 98%-a teljesen elégedett a termékekkel.
Egyre inkább szélesedő nemzetközi hálózatnak köszönhetően 22 ország képviseli a Dogwatch Inc. termékeit (www.dogwatch.com).
A Eb-őrző Kft. hivatalos értékesitői vállalják az eladás mellett a termékek teljeskörű beszerelését és az azzal járó egyéb szolgáltatásokat is.

Bízza kutyáját az Ebőrző rejtett kerítésrendszerre akár udvarában akár otthonában.
Az Ebőrző rejtett kerítésrendszerrel kedvence szabadon játszhat a kijelölt területen, miközben Ön tudja, hogy négylábú barátja biztonságban van és nem dúlja fel kertjét vagy kóborol el az otthonától.


Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét az Ebőrző rejtett kerítésrendszerre!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch termékek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2018 Eb-őrző Kft.


Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470