Láthatatlan Dogwatch kerítések macskáknak!

A Dogwatch kerítésrendszerek alkalmasak cicák kerten belül tartására egyaránt vagy adott esetben egyes területektől való eltiltásra. A piacon létező gyártók közül a Dogwatch gyártja a legkisebb nyakörveket, melyek nem kényelmetlenek a cicák számára sem. Az R7M vevőegységek mini készülékek.
Legtöbb esetben a cicák kerten belül tartása a vásrlóink célja. A cicák láthatatlan kerítés rendszereinek kialakítása nem feltétlenül ugyanúgy történik, mint a kutyák számára. Minden kert egyedi vonásokkal rendelkezik, így érdemes konzultálni szakembereinkkel. A macskák számára is alkalmazott elektromos kerítésrendszer ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik, mint a kutyakerítésrendszereink. A minőség és az örök garancia mellett a legjobb technológiával a Dogwatch rendelkezik.
Ezek közül talán a legfontosabb az, hogy a Dogwatch nyakörvek reakcióideje a leggyorsabb, 0,125 másodperc. A cicák tanítása is másképp zajlik, mint a kutyák tanítása. Cicák esetében ténylegesen a legfontosabb a reakcióidő.
Amint a cica belép a sípszót követő impulzus zónába, egyből korrekciót kap. Nem másdopercekkel később, késleltetve.
Így kedvenceinknek nincs ideje kijátszani a rendszert és továbbszaladni a tiltott zónába. Az impulzus zóna mindig állandó, a beállítást követően nem változik.
A másik nagyon fontos egyedi technológiai vonás a többi gyártóval ellentétben az FM rádióhullám használata.
Ez teszi a Dogwatch rendszereket a legbiztonságosabbá, gondoskodva arról, hogy kedvence csak a kialakított tiltott zónákban kapjon korrekciót
és még csak véletlenül se érje őket kósza impulzus elektronikus rendszerek közelében ( elektromos-, garázskapu, egyéb elektromos berendezés).Láthatatlan macskakerítés rendszereink állandóan "szemmel" tartják Ön helyett kedvencét, hogy ne kerüljön bajba, ne szökjön el. A rendszer megkönnyíti a gazdi feladatát azzal, hogy visszatartja kedvencét a rossz szokásoktól. Alkalmazza láthatatlan kennelként!


Mottónk:

Kert + Kutya - Szökés = Ebőrző rejtett kerítésrendszerek


Biztonságos, egyedüli technológiát nyújtanak az Eb őr ző termékei. Az Eb-őrző Kft. a Dogwatch Inc. termékeinek egyedüli, hivatalos importőre. A külföldön is rendkívüli elismerésben részesülő Dogwatch termékeket világszerte állatorvosok ajánlják.

Ajánljuk a következő láthatatlan macskakerítéseket:


A kertőrző típus ára R7m vevőkészülékkel és tartozékokkal ( Bronz Plusz csomag ):

Rendelés, árajánlatkérésT1200 rendszer ára R7m vevőkészülékkel és tartozékokkal ( Silver Plusz csomag ):

Rendelés, árajánlatkérés


A PT4-es rendszer ára R7m vevőkészülékkel és tartozékokkal ( Gold csomag )

Rendelés, árajánlatkérés


Amiért egyre többen választják Dogwatch rendszereinket:

 • - Örök garancia
 • - Leggyorsabb reakcióidő: 0,125 mp
 • - Legjobb, 30 éve bevált technológia
 • - Legjobb minőség
 • - FM technológia
 • - Leghosszabb elemélettartam
 • - Telepítési szolgáltatást csak mi végzünk ( tudjuk mit értékesítünk )
 • - Hozzáértő, tapasztalt munkatársak


 • A Dogwatch által használt Safelink®, AutoMemory®, Fastreact®, Pet Friendly® technológiák hatékonnyá és biztonságossá teszik termékeiket a cicák valamint az egész család számára.

  Vásárlás esetén szakértő csapatunk ingyenes szaktanácsadást biztosít Önnek. Ha a Dogwatch® láthatatlan macskakerítés rendszert saját maga szeretné telepíteni, fotók vagy akár egy elküldött rajz alapján segítünk a helyes kialakításában.

  Az Ebőrző láthatatlan macska kerítés szabadságot jelent kedvenceinknek és örömöt a gazdiknak.
  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét az Ebőrző rejtett kerítésrendszerre!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch termékek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2019 Eb-őrző Kft.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470